enda

John "Janne" Kindahl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Makeup DK/Spillefilm
Walter & Virginia 2006 Sminkør U/Spillefilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Makeup DK/Spillefilm
Hamsun 1996 Makeup DK/Spillefilm
Godaften, Hr. Wallenberg 1990 Makeup U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.