enda

John Jay Moore

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hvisken i mørket 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
F/X 2 - Farlige trix 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dobbelt slagkraft 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sea of love 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jagten på Cherry 2000 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sophies valg 1982 Scenograf U/Spillefilm
Romerrigets fald 1964 Produktionsdesign U/Spillefilm
El Cid 1961 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.