enda

John Johansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Store danskere 2003 Kameraoperatør Antologi
Elsker, elsker ikke 1995 Stills DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Belyser DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1992 Fotografassistent Tv-serie
Høfeber 1991 Lys DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 Stillfotograf DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Springflod 1990 Lys, Stillfotograf DK/Spillefilm
Farlig leg 1990 Stillfotograf DK/Spillefilm
Sirup 1990 Stillfotograf DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Stillfotograf DK/Spillefilm
Jeg selv er icke mig 1988 Lys DK/Dokumentarfilm
Guldregn 1988 Special effects DK/Spillefilm
Baby Doll 1988 Stillfotograf DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Stillfotograf DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Belyser Tv-serie
Forbrydelsens element 1984 Stillfotograf, Rekvisitør DK/Spillefilm
Suzanne og Leonard 1984 Stillfotograf DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Stillfotograf DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Stillfotograf DK/Spillefilm
Der er et yndigt land 1983 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Go' morgen Morgen 1982 Lys DK/Dokumentarfilm
Udvikling 1982 Rekvisitør Tv-serie
Gummi Tarzan 1981 Stillfotograf DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Lys DK/Spillefilm
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Stillfotograf, Rekvisitør DK/Spillefilm
Pigen fra havet 1980 Stillfotograf, Belysningsassistent DK/Spillefilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Titeldesign, Stillfotograf, Titelsekvens, Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Kammesjukjul 1978 Belyser Tv-film
Honning måne 1978 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Skytten 1977 Stillfotograf DK/Spillefilm
Clark 1977 Stillfotograf, Produktionsleder, Produktionschef DK/Spillefilm
En forårsdag i helvede 1977 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Aftenlandet 1977 Regi DK/Spillefilm
Måske ku' vi 1976 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.