enda

John Kenn Mortensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Restaurangutang 2011 Instruktion
Carsten & Gittes filmballade 2008 Stemme, Forfatter (Carsten & Gitte) DK/Kort fiktion
Office Noise 2008 Stemme DK/Kort fiktion
Fishing with Spinoza 2007 Instruktion, Animation DK/Kort fiktion
Børn er pissefarlige 2004 Animation DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.