enda

John Landis

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Blues Brothers 2000 1998 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Frækkere end politiet tillader III 1994 Instruktion U/Spillefilm
Blod på tanden 1992 Instruktion U/Spillefilm
Oscar - fingrene væk fra min datter 1991 Instruktion U/Spillefilm
Coming to America 1988 Instruktion U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Instruktion U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Instruktion U/Spillefilm
Vi er spioner 1985 Instruktion U/Spillefilm
Ud i natten 1984 Instruktion U/Spillefilm
Bossen og bumsen 1983 Instruktion U/Spillefilm
På grænsen til det ukendte 1983 Instruktion U/Spillefilm
En amerikansk varulv i London 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Blues Brothers 1980 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Delta-Kliken 1978 Instruktion U/Spillefilm
Kentucky kliken 1977 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.