enda

John Lasseter

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Producer U/Spillefilm
Biler 2 2011 Instruktion U/Spillefilm
Biler 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mater and the Ghostlight 2006 Instruktion U/Kort fiktion
Toy Story 2 1999 Instruktion U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Instruktion U/Spillefilm
Toy story 1995 Instruktion U/Spillefilm
Knick Knack 1989 Instruktion, Manus U/Kort fiktion
Tin Toy 1988 Instruktion U/Kort fiktion
Red's Dream 1987 Instruktion U/Kort fiktion
Luxo Jr. 1986 Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.