enda

John Lee Hancock

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Founder 2016 Instruktion U/Spillefilm
Saving Mr. Banks 2013 Instruktion U/Spillefilm
Snow White and the Huntsman 2012 Manus U/Spillefilm
The blind side 2009 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Alamo 2003 Instruktion
The Rookie 2002 Instruktion
Midnat i det gode og ondes have 1997 Manus U/Spillefilm
A Perfect World 1993 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.