enda

John Leguizamo

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Stealing Cars 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Chef 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Ice Age 4 - på gyngende grund 2012 Sid U/Spillefilm
Ice age 3: Dinosaurerne kommer 2009 Sid (org. version) U/Spillefilm
The Happening 2008 Julian U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Sid (org. version) U/Spillefilm
Land of the dead 2005 Cholo U/Spillefilm
Sidste nat på Station 13 2005 Beck U/Spillefilm
Ice Age 2002 Sid (originalversion) U/Spillefilm
Spun 2002 Spider Mike U/Spillefilm
Titan A.E. 2000 Gune i originalversion U/Spillefilm
Summer of Sam 1999 Vinny U/Spillefilm
Desperat valg 1996 Rat U/Spillefilm
To Wong Foo 1995 Chi Chi Rodriguez U/Spillefilm
Super Mario Bros. 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.