enda

John Lindley

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Legion 2010 Foto U/Spillefilm
The Last Song 2010 Foto U/Spillefilm
Imagine that 2009 Foto U/Spillefilm
Mr. Brooks 2007 Foto U/Spillefilm
Reservation road 2007 Foto U/Spillefilm
Forhekset 2005 Foto U/Spillefilm
The Core 2003 Foto U/Spillefilm
The Sum of All Fears 2002 Foto U/Spillefilm
You've Got Mail 1998 Foto U/Spillefilm
Pleasantville - Pænhedens by 1998 Foto U/Spillefilm
Michael ...en engel, ikke en helgen! 1996 Foto U/Spillefilm
Money train 1995 Foto U/Spillefilm
I love trouble 1994 Foto U/Spillefilm
Den gode søn 1993 Foto U/Spillefilm
Sneakers 1992 Foto U/Spillefilm
I seng med fjenden 1991 Foto U/Spillefilm
Brudens far 1991 Foto U/Spillefilm
Det beskidte spil 1989 Foto U/Spillefilm
Vi vil ha' et barn 1989 Foto U/Spillefilm
Field of dreams 1989 Foto U/Spillefilm
Blue jean cop 1988 Foto U/Spillefilm
I gravens dybe stille ro 1987 Foto U/Spillefilm
Stedfaderen 1986 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.