enda

John Lithgow

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pet Sematary 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Late Night 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Abernes planet: Oprindelsen 2011 Charles Rodman U/Spillefilm
Shrek 2001 Grev Farquaad (org. version) U/Spillefilm
Don Quixote 2000 Medvirkende Tv-film
American Cinema 1995 Sig selv Tv-serie
Cliffhanger 1993 Medvirkende U/Spillefilm
En god mand i Afrika 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det skjulte ansigt 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Junglens evangelium 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Psykopat på fri fod 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Iskold 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Bigfoot og familien Henderson 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Farligt legetøj 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Julemanden i knibe 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Buckaroo Banzai og det vilde eventyr 1984 Medvirkende U/Spillefilm
2010 - den anden rumrejse 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Footloose 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Døden sletter alle spor 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Obsession 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.