enda

John Lurie

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Get Shorty 1995 Musik U/Spillefilm
Mystery Train 1989 Musik U/Spillefilm
Den lille djævel 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Slam dance 1987 Musik U/Spillefilm
Down by Law 1986 Musik, Medvirkende U/Spillefilm
Stranger Than Paradise 1984 Musik, Medvirkende U/Spillefilm
Permanent Vacation 1980 Musik, Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.