enda

John Lynch

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Detour 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Love hate 2009 Foto U/Kort fiktion
Lassie 2005 Sam Carraclough U/Spillefilm
Sliding doors 1998 Gerry U/Spillefilm
Angel baby 1995 Harry U/Spillefilm
Nothing personal 1995 Liam Kelly U/Spillefilm
Sælens ø 1994 Tadhg U/Spillefilm
Cal 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.