enda

John Milius

(1944 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dommedag nu 2001 Manus U/Spillefilm
Rough Riders Night 1 1997 Instruktion
Rough Riders Night 2 1997 Instruktion
Dødens karteller 1994 Manus U/Spillefilm
Geronimo - en amerikansk legende 1993 Manus U/Spillefilm
Farewell to the King 1988 Instruktion U/Spillefilm
Blodrødt daggry 1984 Instruktion U/Spillefilm
Syv der hævner 1983 Producer U/Spillefilm
Conan barbaren 1981 Instruktion U/Spillefilm
Dommedag nu 1979 Manus U/Spillefilm
De vilde år 1978 Instruktion U/Spillefilm
Vinden og løven 1975 Instruktion U/Spillefilm
Dillinger - gangsternes gangster 1973 Instruktion U/Spillefilm
Dirty Harry går amok 1973 Manus U/Spillefilm
Manden, der ikke kunne dø 1972 Manus U/Spillefilm
Dirty Harry 1971 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.