enda

John Murphy

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Samuel's Getting Hitched 2014 Klip DK/Kort fiktion
The Last House on the Left 2009 Musik U/Spillefilm
Sunshine 2007 Musik U/Spillefilm
Basic Instinct 2 2006 Musik U/Spillefilm
Miami Vice 2006 Musik U/Spillefilm
interMission 2003 Musik U/Spillefilm
28 dage senere 2002 Musik U/Spillefilm
Mean Machine 2001 Musik U/Spillefilm
Snatch 2000 Musik U/Spillefilm
The Bachelor 1999 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.