enda

John Musker

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vaiana 2016 Instruktion U/Spillefilm
Prinsessen og frøen 2009 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Skatteplaneten 2002 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Herkules 1997 Instruktion, Manus, Producent U/Spillefilm
Aladdin 1992 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Den lille havfrue 1989 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Mesterdetektiven Basil Mus 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.