enda

John Olsen

(1888 - 1959)

Producent, manuskriptforfatter, udlejer og biografejer. Født 12/8 1888, død 9/12 1959.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Baronessen fra benzintanken 1960 Manus, Producent DK/Spillefilm
Onkel Bill fra New York 1959 Manus DK/Spillefilm
Charles tante 1959 Produktion DK/Spillefilm
Styrmand Karlsen 1958 Manus DK/Spillefilm
Tag til marked i Fjordby 1957 Manus DK/Spillefilm
Tre piger fra Jylland 1957 Manus DK/Spillefilm
Kristiane af Marstal 1956 Manus DK/Spillefilm
Færgekroen 1956 Manus DK/Spillefilm
Det var på Rundetårn 1955 Manus DK/Spillefilm
Der kom en dag 1955 Manus DK/Spillefilm
I kongens klæ'r 1954 Manus DK/Spillefilm
Hendes store aften 1954 Manus DK/Spillefilm
Ved Kongelunden 1953 Manus DK/Spillefilm
Den gamle mølle på Mols 1953 Manus DK/Spillefilm
Kriminalsagen Tove Andersen 1953 Manus DK/Spillefilm
Rekrut 67 Petersen 1952 Manus DK/Spillefilm
Lyntoget 1951 Manus DK/Spillefilm
Fra den gamle købmandsgård 1951 Manus DK/Spillefilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Drejebog DK/Spillefilm
Historien om Hjortholm 1950 Produktion, Drejebog DK/Spillefilm
Sikken en Nat 1947 Produktion DK/Spillefilm
Lev Livet let 1944 Manus DK/Spillefilm
Spurve under Taget 1944 Produktion DK/Spillefilm
Moster fra Mols 1943 Produktion DK/Spillefilm
Mellem sydfynske Sunde 1941 Producent DK/Dokumentarfilm
Pigen fra Högbogården 1939 Produktion U/Spillefilm
Genboerne 1939 Produktion DK/Spillefilm
Kvaksalveren 1938 Produktion U/Spillefilm
Livet paa Hegnsgaard 1938 Produktion DK/Spillefilm
Svensson ordnar allt! 1938 Producent U/Spillefilm
Julia paa Glatis 1938 Producent U/Spillefilm
I nöd och lust 1938 Idé U/Spillefilm
Den kloge Mand 1937 Produktion DK/Spillefilm
Sol over Danmark 1936 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.