enda

John-Paul Kelly

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
About Time 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den anden søster 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Venus 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lassie 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tristram Shandy 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bloody sunday 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Twentyfourseven - Dagud&dagind 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Under the skin 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.