enda

John R. Leonetti

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Wish Upon 2017 Instruktion U/Spillefilm
Annabelle 2014 Instruktion U/Spillefilm
Nattens dæmoner 2013 Foto U/Spillefilm
Insidious 2 2013 Foto U/Spillefilm
Piranha 3-D 2010 Foto U/Spillefilm
Insidious 2010 Foto U/Spillefilm
Death sentence 2008 Foto U/Spillefilm
Honey 2003 Foto U/Spillefilm
The Scorpion King 2002 Foto U/Spillefilm
Spy hard 1996 Foto U/Spillefilm
Mortal kombat 1995 Foto U/Spillefilm
The mask 1994 Foto U/Spillefilm
Hot Shots! 2 1993 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.