enda

John Requa

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Focus 2015 Instruktion U/Spillefilm
Crazy, Stupid, Love 2011 Instruktion U/Spillefilm
I love you Phillip Morris 2009 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Bad news bears 2005 Manus U/Spillefilm
Bad Santa 2003 Manus U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.