enda

John S. Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Saxofonen 1980 Produktionsdesign Tv-film
Louises hus 1977 Produktionsdesign Tv-film
Hånden på hjertet - hvem skal ha' det? 1975 Produktionsdesign Tv-film
Ørknens luftsyn 1975 Produktionsdesign Tv-film
Blomster til Mona 1974 Produktionsdesign Tv-film
Mr. President 1974 Produktionsdesign Tv-film
I Adams verden 1973 Produktionsdesign Tv-film
Her bor de gale 1973 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.