enda

John Schlesinger

(1926 – 2003)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det næstbedste 2000 Instruktion U/Spillefilm
Eye for an eye 1995 Instruktion U/Spillefilm
En fremmed flytter ind 1990 Instruktion U/Spillefilm
Madame Sousatzka 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den 7. magt 1987 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Falken og snemanden 1985 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Marathonmanden 1976 Instruktion U/Spillefilm
Den satans søndag 1971 Instruktion U/Spillefilm
Midnight Cowboy 1969 Instruktion U/Spillefilm
Billy Løgneren 1963 Instruktion U/Spillefilm
En slags kærlighed 1962 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.