enda

John Shirley

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The crow 1994 Manus U/Spillefilm
Superman IV 1987 Klip U/Spillefilm
Kong Salomons miner 1985 Klip U/Spillefilm
Piraten med de ni liv 1983 Klip U/Spillefilm
Ørkenkrigens helte 1980 Klip U/Spillefilm
Dødens sikre bytte 1977 Klip U/Spillefilm
Kniven på struben 1977 Klip U/Spillefilm
Manden med den gyldne pistol 1974 Klip U/Spillefilm
Lev og lad dø 1973 Klip U/Spillefilm
Det røde telt 1969 Klip U/Spillefilm
Trut i trompeten, professor 1961 Klip U/Spillefilm
Himmelhunden 1956 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.