enda

John Sturges

(1911 – 1982)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ørnen er landet 1976 Instruktion U/Spillefilm
McQ renser ud 1974 Instruktion U/Spillefilm
Joe Kidd 1972 Instruktion U/Spillefilm
Strandet i rummet 1969 Instruktion U/Spillefilm
Den store flugt 1963 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Syv mænd sejrer 1960 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Sheriffens sidste skud 1958 Instruktion U/Spillefilm
Sheriffen fra Dodge City 1957 Instruktion U/Spillefilm
En mand steg af toget 1954 Instruktion U/Spillefilm
Escape from Fort Bravo 1953 Instruktion U/Spillefilm
The Girl in White 1952 Instruktion U/Spillefilm
Jazzens pionerer 1942 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.