enda

John Thompson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Expendables 3 2014 Producer U/Spillefilm
Good People 2014 Executive producer U/Spillefilm
The Expendables 2010 Producer U/Spillefilm
Brooklyn's Finest 2009 Producer U/Spillefilm
Rambo 2008 Producer U/Spillefilm
16 Blocks 2006 Produktion U/Spillefilm
The replicant 2001 Producer U/Spillefilm
Camorra 1985 Produktionsassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.