enda

John Travolta

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
In a Valley of Violence 2016 Medvirkende U/Spillefilm
From Paris With Love 2010 Charlie Wax U/Spillefilm
Old dogs 2009 Charlie U/Spillefilm
Kapring af Metro 1 2 3 2009 Ryder U/Spillefilm
Bolt 2008 Bolt (org. version U/Spillefilm
Hairspray 2007 Edna Turnblad U/Spillefilm
De vilde svin 2007 Woody Stevens U/Spillefilm
Lonely hearts 2006 Elmer C. Robinson U/Spillefilm
Be cool 2005 Chili Palmer U/Spillefilm
A love song for Bobby Long 2004 Bobby Long U/Spillefilm
The punisher 2004 Howard Saint U/Spillefilm
Ladder 49 2004 Mike Kennedy U/Spillefilm
Basic 2003 Tom Hardy U/Spillefilm
Swordfish - kodeord Sværdfisk 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Domestic Disturbance 2001 Frank Morrison U/Spillefilm
Kampen om Jorden 2000 Terl, Producer U/Spillefilm
Generalens datter 1999 Paul Brenner U/Spillefilm
Præsidentkandidaten 1998 Guvernør Jack Stanton U/Spillefilm
Civil Action 1998 Jan Schlichtmann U/Spillefilm
Face/Off 1997 Sean Archer U/Spillefilm
She's so lovely 1997 Joey U/Spillefilm
Broken arrow 1996 Vic Deakins U/Spillefilm
Livets små mirakler 1996 George Malley U/Spillefilm
Michael ...en engel, ikke en helgen! 1996 Michael U/Spillefilm
Get Shorty 1995 Chili Palmer U/Spillefilm
Pulp Fiction 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det er os der snakker nu! 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det er os der snakker 1990 Medvirkende U/Spillefilm
En mand går amok 1990 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Det er mig der snakker 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Staying Alive 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Two of a kind 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Døden sletter alle spor 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Grease 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Disco-feber 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.