enda

John Turturro

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min mor 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Exodus - Gods and Kings 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Fading Gigolo 2013 Instruktion, Fioravante, Manus U/Spillefilm
Transformers 3 2011 Simmons U/Spillefilm
Zohan 2008 The phantom U/Spillefilm
Romance & Cigarettes 2005 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Secret Window 2004 John Shooter U/Spillefilm
Fear X 2003 Harry DK/Spillefilm
O Brother, Where Art Thou? 2000 Pete U/Spillefilm
The Man Who Cried 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste spil 1998 Joey Knish U/Spillefilm
Grace of My Heart 1996 Joel Millner U/Spillefilm
Små & store helte 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Clockers 1995 Larry Mazilli U/Spillefilm
Quiz show 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Barton Fink 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Mo' Better Blues 1990 Moe Flatbush U/Spillefilm
Miller's crossing - Dødens ekko 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.