enda

John Vallone

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Cliffhanger 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den vilde Rose 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ford Fairlane - rock 'n' roll detektiv 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Die Hard 2 - Die Harder 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
En russer rydder op i Chicago 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Predator - jagten er begyndt 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Av min arv 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Commando 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Streets of Fire 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Brainstorm - indhentet af fremtiden 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
48 timer 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Manøvre med døden 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.