enda

John Vernon

(1932 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
To fjolser i skudlinien 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Slapsvansen 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Savage streets - ondskabens gade 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Piger bag tremmer 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Herbie i Mexico 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Delta-Kliken 1978 Medvirkende U/Spillefilm
En ganske særlig dag 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Musen 1974 Medvirkende Tv-film
Topaz 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.