enda

John Wayne

(1907 - 1979)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Seksløberen, som blev tavs 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Sheriffen og pebermøen 1975 Medvirkende U/Spillefilm
McQ renser ud 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Sheriffens værste job 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Togrøverne 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Big Jake 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Cowboys 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Rio Lobo 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Chisum 1970 Medvirkende U/Spillefilm
De frygtløse 1969 Medvirkende U/Spillefilm
De ubesejrede 1969 Medvirkende U/Spillefilm
De grønne djævle 1968 Instruktion U/Spillefilm
Hellfighters 1968 Medvirkende U/Spillefilm
El Dorado 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Panserdiligencen 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Første sejr 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Det store Wildwestshow 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Kom til det vilde Vesten 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Her kommer Donovan 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Manden, der skød Liberty Valance 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Hatari 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Comancheros 1961 Instruktion U/Spillefilm
Kom til Alaska 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Rio Bravo 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Kavaleriets helte 1959 Medvirkende U/Spillefilm
The barbarian and the geisha 1958 Townsend Harris U/Spillefilm
Jet pilot 1957 Medvirkende U/Spillefilm
The conqueror 1956 Temujin U/Spillefilm
S.O.S. Vi nødlander 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Spioncentral Hawaii 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Den tavse mand 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Sydhavs-kaptajnen 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Luftens haarde halse 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Heltene fra Iwo Jima 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Rio Grande 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Kavaleriets gule bånd 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Red river 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Fort Apache 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Englen og den lovløse 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Urskovens partisaner 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Den lange rejse hjem 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Operation Helvede 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Pigen og cowboyen 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Diligencen 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.