enda

John Wilson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bogtyven 2013 Klip U/Spillefilm
Billy Elliot 2000 Klip U/Spillefilm
Kokken, tyven, hans kone & hendes elsker 1989 Klip U/Spillefilm
Drowning by numbers 1988 Klip U/Spillefilm
Arkitektens mave 1987 Klip U/Spillefilm
A zed and two noughts 1985 Klip U/Spillefilm
Tegnerens kontrakt 1982 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.