enda

John Woo

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The battle of Red Cliff 2008 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Blood brothers 2007 Producer U/Spillefilm
De usynlige børn 2005 Instruktion U/Spillefilm
Paycheck 2003 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Bulletproof Monk 2003 Producer U/Spillefilm
Windtalkers 2002 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Mission: Impossible 2 2000 Instruktion U/Spillefilm
Face/Off 1997 Instruktion U/Spillefilm
Broken arrow 1996 Instruktion U/Spillefilm
Hard Target 1993 Instruktion U/Spillefilm
Hard-boiled 1992 Instruktion, Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.