enda

Johnny Klimek

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
I, Frankenstein 2014 Komponist U/Spillefilm
Cloud Atlas 2012 Musik U/Spillefilm
Killer elite 2011 Musik U/Spillefilm
I morgen da krigen brød ud 2010 Musik U/Spillefilm
3 2010 Musik U/Spillefilm
The International 2009 Musik U/Spillefilm
Anamorph 2007 Musik U/Spillefilm
Parfumen: Historien om en morder 2006 Musik U/Spillefilm
Sophie Scholl - De sidste dage 2005 Musik U/Spillefilm
Land of the dead 2005 Musik U/Spillefilm
Lola 1998 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.