enda

Johnny Mandel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dommen 1982 Musik U/Spillefilm
Dødsfælden 1982 Musik U/Spillefilm
Masser af kugler 1980 Musik U/Spillefilm
Velkommen Mr. Chance 1979 Musik U/Spillefilm
Den hårde straf 1974 Musik U/Spillefilm
Husker du... 1973 Musik U/Spillefilm
Kom i ly for regnen 1969 Musik U/Spillefilm
M.A.S.H 1969 Musik U/Spillefilm
Yndig - men giftig 1968 Musik U/Spillefilm
Point blank - Alcatraz morderen 1967 Musik U/Spillefilm
Harper, privatdetektiv 1966 Musik U/Spillefilm
I krig og kærlighed 1964 Musik U/Spillefilm
Afrikas trommer 1963 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.