enda

Johnny Melville

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Under sandet 2015 Givens, officer DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Peter Gould DK/Spillefilm
Backtracker 2004 Instruktion, The Rider, Manus, Produktion, Musik, Art director DK/Kort fiktion
No man's land 2000 Dennis Davidson DK/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 The preacher DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.