enda

Johnny Weissmuller

(1904 – 1984)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tarzan i New York 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Tarzans hemmelige skat 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Tarzans søn 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Tarzan undslipper 1936 Medvirkende U/Spillefilm
Tarzan og den hvide pige 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Tarzan 1932 Tarzan U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.