enda

Johs. Øhlenschlæger Johansen

(1908 – )

Boghandler, forlægger og filmproducent.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Halfdan Rasmussen 1974 Andre credits DK/Dokumentarfilm
Hans Scherfig 1970 Medvirkende, Manus, Producer DK/Dokumentarfilm
William Heinesen 1970 Produktion DK/Dokumentarfilm
Martin Andersen Nexø 1947 Idé DK/Dokumentarfilm
Morten Korch 1946 Produktion DK/Dokumentarfilm
Digteren Johannes Jørgensen 1946 Produktion DK/Dokumentarfilm
Axel Juel 1945 Produktion DK/Dokumentarfilm
H.C. Branner 1945 Produktion DK/Dokumentarfilm
Hans Hartvig Seedorff Pedersen 1945 Produktion DK/Dokumentarfilm
Tom Kristensen 1945 Produktion DK/Dokumentarfilm
Danske Malere 1945 Produktion DK/Dokumentarfilm
Johannes Larsen og Johannes V. Jensen i Zoo 1945 Foto Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.