enda

JoJo Whilden

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jeg er stadig Alice 2014 Stills U/Spillefilm
Fading Gigolo 2013 Stills U/Spillefilm
2 Days in New York 2012 Stills U/Spillefilm
Silver Linings Playbook 2012 Stills U/Spillefilm
What Maisie Knew 2012 Stills U/Spillefilm
A Late Quartet 2012 Stills U/Spillefilm
The Fighter 2010 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.