enda

Jon Avnet

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Righteous kill 2008 Instruktion, Producer U/Spillefilm
88 Minutes 2007 Instruktion U/Spillefilm
Sky Captain and the World of Tomorrow 2004 Produktion U/Spillefilm
Things you can tell just by looking at her 2000 Produktion U/Spillefilm
Red corner 1997 Instruktion, Producer U/Spillefilm
George - den gæve liansvinger 1997 Producer U/Spillefilm
Tid til kærlighed 1996 Instruktion U/Spillefilm
When a man loves a woman 1994 Producer U/Spillefilm
Stegte grønne tomater 1991 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Mænd svigter ikke 1990 Producer U/Spillefilm
Less than zero - livet i overhalingsbanen 1987 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.