enda

Jon Hammer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Børnehjemmet 2019 Associate producer DK/Spillefilm
Harpiks 2019 Line producer DK/Spillefilm
Dreams by the Sea 2017 Producer U/Spillefilm
Darling 2017 Associate producer DK/Spillefilm
The Sunken Convent 2016 Producer DK/Kort fiktion
Skyld 2014 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Produktionsleder DK/Kort fiktion
I am Here 2014 Producerassistent, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.