enda

Jon Hutman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Need for Speed 2014 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rock of Ages 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det' indviklet 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Tourist 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Holiday 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tolken 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dreamcatcher 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Når du mindst venter det - Something's Gotta Give 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hestehviskeren 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lolita 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
French Kiss 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Quiz show 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nell 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ved floden 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Little man Tate - Vidunderbarnet 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kuk i kalenderen 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Heathers 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dusørjægeren 1987 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.