enda

Jon Kilik

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Hunger Games: Catching Fire 2013 Producer U/Spillefilm
The Hunger Games 2012 Producer U/Spillefilm
Miral 2010 Producent U/Spillefilm
Biutiful 2010 Producer U/Spillefilm
Dykkerklokken og sommerfuglen 2007 Produktion U/Spillefilm
Berlin 2007 Producer U/Dokumentarfilm
Babel 2006 Produktion U/Spillefilm
Broken Flowers 2005 Produktion U/Spillefilm
Alexander 2004 Producer U/Spillefilm
25th Hour 2002 Producer U/Spillefilm
Pollock 2000 Produktion U/Spillefilm
Before Night Falls 2000 Producer U/Spillefilm
Summer of Sam 1999 Produktion U/Spillefilm
Pleasantville - Pænhedens by 1998 Produktion U/Spillefilm
Girl 6 1996 Producer U/Spillefilm
Basquiat 1996 Producer U/Spillefilm
Dead Man Walking 1995 Producer U/Spillefilm
A Bronx Tale - Gangsterens lærling 1993 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.