enda

Jon Lundby Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Encounters 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Det er koldt og der er skind på 2013 Lyd, Mixer DK/Kort fiktion
Patienten 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Verdenssøn 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
To mod én 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
På bunden 2012 Mixer DK/Kort fiktion
Ladyboy 2011 B-tonemester, DIT DK/Kort fiktion
Noget i luften 2011 B-tonemester DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.