enda

Jon Micke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hospitalsbørn 2007 Tonemester, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mine allerbedste ting 2003 Instruktion
Min allerbedste ting 2003 Instruktion, Manus, Musik DK/Dokumentarfilm
Dominans 1994 Musik DK/Dokumentarfilm
My Favorite Things 1992 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Musik DK/Dokumentarfilm
Min favorit ting 1992 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Den pålidelige uro 1990 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm
Review 1989 Instruktion, Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2004-05-30 Min allerbedste ting
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.