enda

Jon Poll

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Campaign 2012 Klip U/Spillefilm
Dinner for schmucks 2010 Klip U/Spillefilm
Charlie Bartlett 2007 Instruktion U/Spillefilm
Meet the Fockers 2004 Klip U/Spillefilm
Scary Movie 3 2003 Klip U/Spillefilm
Austin Powers in Goldmember 2002 Klip U/Spillefilm
Meet the Parents 2000 Klip U/Spillefilm
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me 1999 Klip U/Spillefilm
Wayne's world 2 1993 Klip U/Spillefilm
Forever young 1992 Klip U/Spillefilm
Fire birds 1990 Klip U/Spillefilm
Rødder 1987 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.