enda

Jon Rytter

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ludvig og lidenskaben 1999 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sisters in the Sky - en Roadmovie fra luften 1999 Klipper, Lyd Tv-dokumentar
De kære familier 1998 Lydmix Tv-dokumentar
Drømmene i Bjæverskov 1997 Lyd, Tonemester Tv-film
Et døgn med Peter 1996 Lyd, Tonemester DK/Dokumentarfilm
1996 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Til min søn, Amor 1996 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Manden på bjerget 1995 Lyd Tv-dokumentar
Gøngehøvdingen 1992 Lydmix Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.