enda

Jon Voight

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Woodlawn 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Pride and Glory 2008 Francis Tierney, Sr. U/Spillefilm
Tomb Raider 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Spillets regler 1999 Træner Kilmer U/Spillefilm
Enemy of the state 1998 Reynolds U/Spillefilm
Anaconda 1997 Paul Sarone U/Spillefilm
John Grisham's The Rainmaker 1997 Leo F. Drummond U/Spillefilm
Mission: Impossible 1996 Jim Phelps U/Spillefilm
Return to Lonesome Dove 1993 Capt. Woodrow Tv-serie
Flugtekspressen 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Bord til fem 1983 Medvirkende U/Spillefilm
The champ 1979 Medvirkende U/Spillefilm
På vej hjem 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Hvor er Amerika? 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Odessa kartoteket 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Udflugt med døden 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Midnight Cowboy 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.