enda

Jonah Hill

(1983 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot 2018 Medvirkende U/Spillefilm
22 Jump Street 2014 Schmidt U/Spillefilm
This is the End 2013 Jonah Hill U/Spillefilm
The Wolf of Wall Street 2013 Donnie Azoff U/Spillefilm
21 Jump Street 2012 Schmidt U/Spillefilm
The watch 2012 Franklin U/Spillefilm
Moneyball 2011 Peter Brand U/Spillefilm
Cyrus 2010 Cyrus U/Spillefilm
Superbad 2007 Seth U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.