enda

Jonas Abildgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Varm luft for milliarder 2013 Teknisk koordinator DK/Dokumentarfilm
Putins kys 2012 Lyddesign, VFX-koordinator DK/Dokumentarfilm
Min smukke datter 2011 Teknisk assistance DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne 2010 Lyd (postproduktion) Dokumentarserie
Fodboldpigerne - Del 2 2010 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 3 2010 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 4 2010 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 5 2010 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 6 2010 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 1 2010 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.