enda

Jonas Bruun

Instruktør. Født 24/3 1990. Har en bachelorgrad i antropologi fra Københavns Universitet.

Bruun begyndte som praktikant hos Danish Documentary Productions. Siden har han arbejdet i en lang række forskellige kapaciteter på flere prominente danske produktionsselskaber inden for dokumentarfilm, blandt andet Hansen & Pedersen Film, Danish Documentary Production og Moving Documentary.

Han instruktørdebuterede med 'Humanity on Trial' (2019), der var udtaget til CPH:DOX.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Humanity on Trial 2019 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hjerter Dame 2018 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Kirsebæreventyret 2018 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Konsulent, Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Songs From the Soil 2014 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Assistent DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.