enda

Jonas Bruun

Instruktør. Født 24/3 1990. Har en bachelorgrad i antropologi fra Københavns Universitet.

Bruun begyndte som praktikant hos Danish Documentary Productions. Siden har han arbejdet i en lang række forskellige kapaciteter på flere prominente danske produktionsselskaber inden for dokumentarfilm, blandt andet Hansen & Pedersen Film, Danish Documentary Production og Moving Documentary.

Han instruktørdebuterede med 'Humanity on Trial' (2019), der var udtaget til CPH:DOX.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Show Dancer 2020 Juniorproducer DK/Dokumentarfilm
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Lineproducer-assistent Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Lineproducer-assistent Dokumentarserie
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Lineproducer-assistent Dokumentarserie
Sigtet for at redde liv 2019 Instruktion, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Genopdagelsen 2019 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Ulveland 2019 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Min uimodståelige mand 2019 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Kirsebæreventyret 2019 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Fat Front 2019 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
Scoreskolen – Tre kærlighedshistorier fra Rusland 2019 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Hjerter Dame 2018 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Konsulent, Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Aquarela 2016 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Songs From the Soil 2014 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Assistent DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2019 Malmö Nordisk Panorama 2019 Sigtet for at redde liv
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Malmö Nordisk Panorama 2019-09-19 Sigtet for at redde liv
CPH:DOX 2019-03-20 Sigtet for at redde liv
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.