enda

Jonas Jansson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Lyddesigner, Superviserende lydklipper DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Lydeffekter DK/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Lydklipper U/Spillefilm
Vidunderlig og elsket af alle 2007 ADR recording U/Spillefilm
Zozo 2005 Lydklipper U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.